Soms zitten kinderen met AD(H)D niet lekker in hun vel. Ze hebben weinig vriendjes of worden gepest omdat ze spelletjes verstoren of wild gedrag vertonen. Ook kunnen zij faalangst ontwikkelen. Het is dan aan te raden om tijdig hulp te zoeken. AD(H)D gaat niet vanzelf over, maar met de juiste behandeling hoeft het geen beperking te vormen voor het dagelijks functioneren en de verdere loopbaan.

Vormen van behandeling

E-vizier biedt verschillende behandelvormen waardoor we kinderen, ouders en leerkrachten op een passende manier kunnen helpen. Onder bepaalde voorwaarden is vergoeding mogelijk. Op basis van de hulpvraag bekijken we welke vorm van behandeling het beste aansluit bij uw wensen en verwachtingen en bij uw kind. In de behandeling hebben we ook aandacht voor u als ouder. We geven u handvatten voor de opvoeding van uw zoon of dochter. Voor eventuele gedragsregulerende medicatie verwijzen we u door naar een kinderarts of psychiater.

Meer weten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor begeleiding bij ADHD of ADD? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.