Leren moet weer leuk worden. En blijven.

Welkom bij E-vizier. We bieden specialistische zorg op wetenschappelijke basis, van diagnose tot behandeling en van voorzorg tot nazorg. Dit doen we met betrokken experts en een eigen systematische en effectief bewezen aanpak. Altijd vanuit de mogelijkheden en behoeften van het individuele kind. Wij geloven namelijk dat kinderen de beste kans verdienen om zichzelf te worden.

Samen met onze partner Opdidakt zijn wij in een groot aantal regio’s actief. Wilt u weten of we met uw gemeente een contract hebben afgesloten voor het leveren van vergoede zorg? Kijk dan op de website van onze partner: www.opdidakt.nl

Praktische professionals

Bij ons instituut werken betrokken en enthousiaste orthopedagogen, psychologen en generalisten. Experts in hun vakgebied, die de onderwijspraktijk en ontwikkeling van kinderen kennen en begrijpen.

Kwaliteitsgarantie

Zoekt u kwaliteit? Dan is E-vizier een uitstekende keus. Wij mogen o.a. het keurmerk van het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie voeren en voldoen dus aan de hoge eisen die dit instituut stelt.